Tlachárna – fórum

Členské příspěvky na rok 2020 a 2021

Citovat

Loni se bohužel nekonala naše celostátní setkání, na nichž většina členů zaplatila své příspěvky. Někteří tak učinili bankovním převodem, ale zbývá ještě dost těch, kteří tak neučinili, přičemž někteří jsou dlužni i příspěvky za rok 2020.

Apelujeme proto na ty, kteří dosud nezaplatili, aby tak učinili a poslali částku 300 Kč na účet klubu č. 2900540992/2010 (Fio banka). Podle stanov tak mají učinit do 30. dubna.

Chápeme, že pandemie se u některých našich členů projevila výpadkem příjmů a zaplacení příspěvků jim může činit potíže, ale na druhé straně je třeba dostát svým členským povinnostem. Máte-li někdo takové problémy, dejte nám to aspoň vědět, nějak se dohodneme.

Pro ty, kteří nemají bankovní účet: Neposílejte peníze poštovní poukázkou, po zvýšení poštovních poplatků od 1. dubna by vás to přišlo zbytečně draho a kdo by běhal na poštu. Dohodněte se s někým, kdo za vás může poslat peníze bankovním převodem, nebo doufejte, že se někde osobně setkáme a zaplatíte v hotovosti.

Věříme, že se uskuteční výroční schůze v Novém Boru, takže přinejhorším můžete zaplatit až tam. Počítejte však s tím, že v té době už se bude blížit rok 2022. Se členy ze Slovenska se dohodneme o způsobu zaplacení s Jurou Průžkem.

Peněžní prostředky klubu se dost snížily. Zaplatili jsme za výrobu členských cukrů na rok 2020 (dostanete je letos na výroční schůzi) a za cukry pro zrušenou burzu a výroční schůzi, jejichž pořízení je normálně hrazeno z účastnických poplatků. Ty jsme pochopitelně tentokrát vybírat nemohli.

Pro vaši informaci: K 1. lednu 2020 jsme měli na bankovním účtu 90 966 Kč, ke dni uzávěrky tohoto čísla Cukřenky už je to jen 71 473 Kč. Za únor a březen 2021 nepřišla na účet klubu ani koruna!

Výbor KSBC