Tlachárna – fórum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumTlachárna: Tlach burzyBurza v Moskvě

Burza v Moskvě

Citovat

Nemáte někdo zájem se zúčastnit? Zajímavé!

Jarda K. has reacted to this post.
Jarda K.
Citovat

Mělo by to být zajímavé. Jak mi sdělila Inessa Leonova, která to pořádá, zatím se přihlásilo 10 Portugalců, dva Francouzi a Italové a jeden Němec; samozřejmě tam budou sběratelé z Ruska, Ukrajiny a Běloruska. Chystají kulturně - zábavný doprovodný program - mj. prohlídku Kremlu, zbrojnice, společný slavnostní oběd a večeři, návštěvu televizní věže v Ostankinu aj. My tam bohužel nepojedeme, protože v té době budeme na zájezdu, ale myslím, že je možno účast doporučit.

Burza se bude konat v kongresovém centru, kde je také možno si zajistit ubytování. Zatím nevím, co to bude stát, platit bude možno na místě v rublech, eurech či dolarech.

Bližší informace lze vyžádat e-mailem na adrese

inessa-leonova@mail.ru.

Inessa sice mluví jen rusky, ale je možno jí psát i česky nebo anglicky, Google jí to přeloží a ona vám odpoví česky. Jsem s ní v kontaktu a případné další informace a novinky sdělím zde a v Cukřence. Registrace tj. přihlášky budou mít uzávěrku dva měsíce před burzou, tak raději neváhejte. Počítejte s tím, že bude třeba vízum.

Citovat

Hustý! Jela bych hned, ale termín taky nevyhovuje 🙁 Každopádně Moskva je krásná a burza bude určitě Polná zajímavých cukrů.

Citovat

To vypadá zajímavě....   Pojede někdo? Zkusí předseda zjistit více podrobností?  Kdyby nás bylo víc, docela bych jela.

Zdeňka H.

Citovat

Přišel mi dnes tento odkaz s programem a mapkou:

https://sites.google.com/view/shugar-moscow-2020

Registrace (e-přihláška):

https://forms.gle/QARwREiGXh8V7XTX9

 

Citovat

Tak mi právě Inessa napsala, že je burza v Moskvě zrušená. Nějaký náhradní termín zatím není.