Tlachárna – fórum

Burza Valašské Meziříčí

Citovat

Ahoj všichni!

Tak letos jsme se rozhodli, že pojedeme na burzu vlakem. Bude to sranda a prima cesta. Spojení je přímé a nádraží je kousek od hotelu, kde se koná burza a jsme ubytovaní. Pokud by měl někdo zájem jet s námi z Prahy Hl.nádraží bylo by dobré koupit hromadnou vstupenku, je to levnější. Pro 6 a více cestujících by to vycházelo na obě cesty cca 530,- Kč. Spojení je takové - odjezd z hlavního nádraží v Praze je v pátek 10.11. v 15,22 hod, na místě jsme v 18,47 hod. Cesta zpět je v sobotu 11.11. v 17,12 nebo 19,12 a v Praze jsme v 20,39 respektive v 22,48 hod. Pokud by jste se někdo k nám chtěli připojit dejte mi co nejdříve vědět a já bych objednal jízdenky. Zatím jsme tři (Michal Valenta, Vendula Dubská a Zdena Hudská).

Citovat

Ahoj,

připiš si mě a Alenu.

Citovat

Ahoj,

Eva a Láďa se hlásí taky 🙂

Citovat

Michale, bude třeba domluvit jeden čas odjezdu z Valmezu, protože ta hromadná jízdenka je na jednom papíře, takže všichni musí jet společně tam a všichni společně zpátky. Ale to bude stačit na místě.

Citovat

Určitě, jen jsem nevěděl jak to tam skončí. Takže se dohodneme na místě.

Citovat

Ahoj, tak zdá se, že se nikdo další nepřihlásí, tak objednám hromadnou jízdenku pro 7 osob(Dubská, Hudská, Moulis, Valenta, Šerá, Kolín, Kolínová,). Jen bych poprosil, jestli by bylo možno poslat mi na můj účet 500,- Kč na osobu, abych do toho nějak nezahučel. Číslo účtu pošlu každému mailem. Odjezd z burzy musí být jednotný a na tom se dohodneme tam, ale asi to bude ten v 17,12???

Citovat

Ahoj, o hromadnou jízdenku nemám zájem, ale pojedeme stejným vlakem - přistoupíme do něj v Kolíně.

Michale, pošleš mi prosím, kde budete ve vlaku sedět? Marek zatím váhá, zda nám koupit místenku, prý podle toho, jak rychle se bude vlak plnit. Ale pokud ji bude kupovat, tak chci samozřejmě co nejblíž k vám 🙂

Vendy

Citovat

Ahoj, jedeme tam v 15,22 v pátek 10.11. a místa máme 31 - 38, vůz 368. Při koupi přes internet je místenka zdarma.

Citovat

Místenka zdarma - jen pro někoho... respektive pro toho, kdo si koupí jízdenku 🙂

Ale už jsem předala požadavek na mého dopravního manažera, tak snad nebudeme sedět na opačném konci vlaku.

 

Citovat

Tak máme čtyřku hned vedle vás 🙂