Tlachárna – fórum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumTlachárna: Tlach freeNové stránky

Nové stránky

Citovat

Zdravím všechny cukromily. Jsem přítelkyní sběratelů cukrů už hodně let. Ačkoli jsem měla dost výhrad k fungování klubu, vždy jsem se držela stranou, protože mi jako nečlenovi nepříslušelo jakkoli reagovat. Teď už mi to ale nedá. V kuloárech jsem vždy slyšela poměrně dost kritiky, ale na schůzi bylo vždy ticho po pěšině. Škoda, že většinou neprojevujete i veřejně. 🙁
Ke stránkám bylo dost výhrad, ale nikdy žádný konkrétní podnět. Chyběla na nich spousta informací a aktualizací, ale když jsme se nabídli, že je doplníme, nebyl o to zájem. Stránky pak měl převzít člen klubu, který vytváří weby profesionálně, ale změna by nebyla zdarma, takže se opět nic nedělo.
Původní redakční systém již jeho autoři dále nevyvíjeli, takže nebylo možné jej dostatečně zabezpečit a proto se do vašich stránek nabourali hackeři, vložili do nich tisíce na první pohled neviditelných odkazů na ruské stránky a rozesílali spamové emaily. To vše bylo potřeba vyčistit, najít nový bezpečný redakční systém a celé stránky do něj převést. To vše poměrně velmi rychle, aby nebyly stránky úplně zablokovány pro svou nebezpečnost. Dalo to dost práce a nejde to lusknutím prstu. Jste teprve na začátku a postupně se stránky doladí. Bohužel to musí být za pochodu :(.
Nedělám si iluze, že by někdo ocenil práci a čas, které tomu Zdenek věnuje, ale protože čtu všechny reakce, veřejné i neveřejné, které mluví o blbečcích, kteří takový web vymysleli, je mi to docela líto a to ne proto, že jsem jeho žena, ale z lidského hlediska. Ať už je tím blbečkem myšlen kdokoli, je určitě velmi snadné kritizovat a hanit, ale nabídnout pomoc a konstruktivní nápady, to se moc nevidí.
Už za pár měsíců máte další členskou schůzi, tak věřím, že se pochlapíte a vystoupíte s návrhem, jak situaci vyřešit ke spokojenosti všech :). Držím vám palce a stále zůstávám vaší věrnou přítelkyní.
BA

Citovat

Hezký deštivý den. Nestačím zírat. To se musí naštvat pí.Adámková, aby nám to vše objasnila? Mně toto vysvětlení stačí. Proč však takové objasnění nenapsal Zdeněk hned při zavádění nových stránek, nebo třeba Jarda, či jiný člen výboru?

K chybějícím seznamu:

Jak by bylo složité zabezpečit přístup do Seznamu heslem jen pro členy klubu?

Obnova seznamu nemůže být také složitá. Nezaplatíš členský příspěvek, vyškrtneme tě. Doplatíš do určité doby, můžeme ti vrátit i původní číslo. Zaplatíš později, pak jen se zápisným a s novým číslem. Tím se zjistí, komu záleží na členství v klubu. Nemusíme snad udržovat počty jako v politických stranách?

Ještě závěrečnou prosbu. Můžete napsat ten postup používání stránek?

Děkuji, Smítka