Tlachárna – fórum

Výročka Valmez - Seznam účastníků

Citovat

Předběžný seznam účastníků, kteří se přihlásili do 15:00 v úterý 24. října je ke stažení (pdf) pod Cukr-servis (vše) nebo zde.

Nově přihlášení účastníci jsou zapsáni červeně. Mnoho nás nepřibylo, ale když přijedou všichni přihlášení, měli bychom být usnášeníschopní.

Podívejte se na něj a případné opravy, změny a doplnění nahlašte včas mně a Jitce Šošolíkové. Upozorňuji, že příjem přihlášek končí o půlnoci 31. října.

Pokud se vám nedaří odeslat e-přihlášku, pošlete mi e-mail nebo zavolejte a já vás přihlásím.

Další seznam bude publikován 3. listopadu.

Citovat

Vypadá to, že se nás v pátek večer před výročkou sejde větší množství, zatím 48 osob. Nezarovná to někdo na padesát? Hotel Apollo bude naším útočištěm, Martin, Pepa a já tam budeme už odpoledne. Pokud je někdo ubytovaný jinde a netrefil by za ostatními, ozvěte se, pomůžeme.     Jitka Šošolíková

Citovat

Na výročce nás bude tak akorát, abychom byli usnášeníschopní. Pro jistotu pozorňuji členy, kteří se schůze nezúčastní, že mohou využít možnosti pověřit jiného člena, aby za ně hlasoval tj. poslat mu svůj mandát.

Citovat

Další přihlášky už nepřišly, takže lze pokládat seznam z 24. 10. za konečný. Pokud se chce někdo odhlásit, dejte nám to, prosím, včas vědět.

Upozorňuji, že obědy se platí až u prezence, a to v hotovosti. Pokud už jste za ně někdo zaplatil na bankovní účet klubu, peníze vám při prezenci vrátím a vy je dáte v hotovosti Jitce.